Partners

Voor het maken van grotere en complexere websites wordt vaak samengewerkt met diverse partners. Om een indruk te krijgen van wat er door middel van samenwerking allemaal mogelijk is kunt u kijken in de portfolio. Onderdelen waar "(in samenwerking)" achter staat zijn in samenwerking met een of meerdere van onderstaande partners gedaan.

 • Bing Technology
  Bing Technology is een bedrijf uit de Verenigde Staten die startende bedrijven met een vernieuwend concept helpt door hun website met een team ontwikkelaars te bouwen.
  Ga naar site

 • Gravendeel Desing
  Gravendeel Design is een software en website ontwikkelingsbedrijf. Hun doel is het maken van producten met ruime mogelijkheden die toch simpel zijn om te gebruiken.
  Ga naar site

 • Next Pulse
  Next Pulse is een jong bedrijf gericht op het ontwikkelen van software. Hierbij ligt de focus op het gebruik van programmeertalen welke zich richten op het internet.
  Ga naar site

Laatste Werk

Uitgeverij De klimmende ster onderscheidt zich door de auteur alle kansen te geven om het manuscript te perfectioneren. De begeleiding is intensief en persoonlijk. De klimmende ster streeft naar een kwalitatief goed eindproduct, waarbij de drukkosten zo laag mogelijk worden gehouden, zodat uw boek aantrekkelijk geprijsd op de markt verschijnt.
Recentlijk is er een nieuwe website ontwikkeld met een compleet nieuw responsive ontwerp.